| Toplam İnceleme: 27 - Toplam Yanıtlar: 0 |
|
Aşk Yalan NANKör ve acımasızdır ben de sevdim canımdan çok sevildim ama sevdiğim deil çok sevdim neden bilmem hiç sevmedi çok sevildim bilmiyorum ama hiç sevmedim aşk zor olanı seçiyor ve seviyor çok sevdim seni kalpsiz sende beni boş hikayelerle kandırdın ümitlendirdin sevmediin sevdim dedin körü körüne bağlandım sna sonra kankama aşık olduğunu söyledin çektin ve gittin sır da burda çözüldü kankamı sevdiğini söyleyen çocuk da meger beni seviyormuş biliyorum yapmamalıydım ama bir hata yaptım sen kıskan diye onu kabul ettim kıskandın biliyorum o yüzden geri döndün bende onu bırakıp sana geri döndüm arkamızda bıraktıklarımıza bakmadan aşka kapıldım şimdi kankam yok ama o çocuk hala var intikam ateşi ile dolu sna döndüm onu bıraktım diye bana yapmadığını bırakmadı tehdit etti sevmediğim halde defalarca beni kendisine tutsak etmeye çalıştı oldum da ama bu son artık sen beni yanlız bırakıp gittin degdi mi ulan sana yok ama gönül uslandı mı yok yine sevdim başkasını çok sevdim sanki ona gitmeme izin verdi mi yok şimdi aklımda hep bir kurtuluş yolu bulmak var onu istemiyorum sevmiyorum o beni bırakmıyor onun yerine toprağın olayım diyorum o orada gelir çok seviyor intiharı düşündüm o ağladı sadece ama ben onu istemiyorum of allahım nasıl bir şey bu aşk yardım et bana aşık oldum yaşamıyorum ona acıyorum
|
|
|